Wilt u gebeld worden?

: +31 6 29 60 63 92

Beoordelingen

Schrijf een nieuw item voor het gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat wij deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om inzendingen te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
6 berichten.
Sinan A. Sinan A. uit Istanbul heeft geschreven op 8 november 2019 om 15:24:
Yaklasik 10 farkli sac ekim klinigini arastirdim. Bunlarin arasindan bana en cok guven veren health company istanbul oldu. Defalarca arayip sorular sormama ramen her zaman sabirla yanitladilar. operasyon oncesinden bana gonderdikleri kisisel programda hangi gun hangi saat ne yapilacak nelere dikkat etmem gerek hersey yaziyordu. operasyon esnasindada cok sabirli ve guler yuzlu bir ekipti. hos sohbetleri icinde ayrica tesekkur ederim. islemler bittikten sonra takibimi sagladilar. Duzenli fotograf isteyerek beni yonlendirdiler. Benim icin rahat bir operasyon oldu. Bu klinigi tercih ettigim icin pisman olmadim ve sacsizlik problemi yasayan herkese oneririm.
Joost Vervoort Joost Vervoort uit Nederland heeft geschreven op 15 augustus 2019 om 09:34:
Alles ging perfect tijdens mijn operatie. Alleen de verdovingen waren iets onaangenaam, voor de rest geen pijn gehad tijdens de hele operatie en de volgende dag. Na 1 dag na de operatie werd mijn bandage eraf gehaald en eerste haarwas gedaan door de team. Team is heel aardig. In totaal 4500 grafts zijn getransplanteerd.
Delano C. Delano C. uit Nederland heeft geschreven op 28 juni 2019 om 14:46:
What made me choose this clinic was the good esthetic results I saw in pictures and videos.
When speaking with the doctors and other staff, Irem acted as a translator. This worked very fine for me.
It has now gone 1 month since my procedure. Thank you for good contact, good operation and good aftercare.
B. Incesu B. Incesu uit Istanbul heeft geschreven op 3 januari 2019 om 10:53:
Goede consult in Nederland, open en eerlijk voornamelijk. Besloten om 2 februari 2018 een haartransplantatie te ondergaan. Eenmaal aangekomen in Istanbul ben ik heerlijk ontvangen door een busje en veilig aangekomen in het hotel. Meteen werd er contact met me gezocht en werd me duidelijk verteld wat mij de komende 3 dagen zou verwachten. Heel fijn dat je Nederlands begeleiding krijgt in Turkije. Dag van de operatie aangekomen in een leuk ziekenhuis met zeer vriendelijke personeel. Communicatie met het operatie team moest wel in het Engels, maar dat vond ik geen probleem. Mijn ervaring met de pijnloze verdoving is, je voelt het wel, het stoort je niet. Operatie ging eigenlijk best snel, en voornamelijk pijnloos. Goed uitleg gekregen wat betreft de medicatie die je moet innemen. Laatste wasbeurt gekregen, uitleg erbij hoe ik het zelf moet doen als ik thuis ben.

Al met al vond ik het goed gaan, en verwacht een goed resultaat.
Bart van Esdonk Bart van Esdonk uit Nederland heeft geschreven op 16 oktober 2018 om 11:48:
Een heel vriendelijk team heeft me de dag van de behandeling opgevangen. Alle uitleg gekregen die ik vroeg en ook nadien worden vragen heel snel beantwoord. Ik werd in het Nederlands geholpen. Dat was heel fijn voor mij. Luxe hotel, professionele en ervaren team, hygiëne in ziekenhuizen, goede nazorg. Ik heb een top operatie gehad. Bedankt.
Hans Willemsen Hans Willemsen uit Nederland heeft geschreven op 14 juni 2018 om 16:36:
01.06.2018 operatie gehad in Istanbul. In nederland, aan de hand van de foto’s hebben ze mij verteld dat ze 3500 graft kunnen implanteren. Eenmaal daar aangekomen hebben ze 4300 grafts eruit kunnen halen, en heb hier niks extra’s voor hoeven te betalen. Weinig pijn, goed service en zeer duidelijk personeel.