Wilt u gebeld worden?

: +31 6 29 60 63 92

HCT Behandeling

HCT Behandeling

HCT Behandeling

Goede nazorg is heel erg belangrijk na uw haartransplantatie. Wij houden het proces 12 maanden na uw haartransplantatie persoonlijk in de gaten. HCT behandeling ( High Circulation Treatment ) is een vitamine behandeling wat wordt uitgevoerd na uw haartransplantatie. Tijdens de nacontrole op de 3e maand, 6e maand, 9e maand en de 12e maand kunt u hier gebruik van maken.

 

Tijdens de HCT behandeling worden er gezonden en biologische mineralen en vitamine geïnjecteerd waarbij de haartjes voorzien worden van voedingsrijke, biologische vitamine. Dit zorgt er ook voor dat de doorbloeding wordt gestimuleerd waarbij de bestaande haren ook voldoende vitamine binnenkrijgen.

 

Health Company Istanbul gaat uitsluitend voor de optimale. Door de HCT Behandeling onderscheiden wij ons van de overvolle andere haartransplantatie aanbieders op social media. De HCT Behandeling is niet te vergelijken met de PRP of Mesotherapie. De vitamine die geïnjecteerd worden tijdens de HCT Behandeling is een vitamine cocktail wat zelf is samengesteld door Health Company Istanbul.